resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15643
    kendisinin galatasaray'a geldiği dönemde gerçekten de günün şartlarında gelmesi için bir sebep yoktu. hatta geldiğine çok şaşırmıştım net hatırlıyorum. ya hatırlı kişiler girdi, ya da gerçekten takımın taraftarı. bu güzel.

    ancak kendisi 2 sezon, yazıyla iki sezondan fazla top oynanamıştır. 2 sezon top oynayıp geri kalan 6 sezon bu şekilde kulüpte takılması inanılır gibi değildir. burada kültürel yapımız devreye giriyor, muhtemelen selçuk tesislerde efendi sevilen sayılan biri, büyüklere önünü ilikleyen, bizim çocuk tanımına uyan birisi. bu da bizim gibi doğu kültürlerinde liyakattan önce gelir. mesela almanyada olsak 2. sezonun sonunda kendisine teşekkür edilir ve orta sıralarda bir takıma yolculanırdı. son 6 sezondur milli takımda son dakkada attığı fririk dışında kendisinin oynadığı herhangibir maçtan kare dahi hatırlamıyorum. sahada yaptığı tek bir hareket aklımda yok. mesela yarım sezon top oynayan mitroglu'nun son dakika golünü hatırlıyorum ama bu adamın geçen sezon yaptığı tek bir hareketi hatırlayan var mı?

    kendisi bu arada sezonda ortalama 3 milyon euro para almış galatasaraydan. yani 8 sezonda 150 milyon türk lirası para kazanmış. bu işte bir gariplik yok mu sizce?
App Store'dan indirin Google Play'den alın