• 37350
    "başakşehir'e attığım golü kariyerim boyunca unutmayacağım. çok mutluydum, fotoğraflara baktığınızda da taraftara nasıl koştuğumu görebilirsiniz. herkes çok mutluydu. bağırıyorlar, tezahürat yapıp, 'cimbombom' diyorlardı."

    "inanılmaz bir duyguydu benim için. feghouli'nin golünden sonra muslera yanıma geldi. ve bana, 'tamam kardeşim, şimdi senin zamanın geldi, endişelenme ve sayılmayan golü unut; sonuna kadar zorla, şans sana gelecek' dedi."

    "ben de ondan büyük bir güven aldım. bana o fırsatın gelmesini bekledim. ve o şansı bulduğumda da golü attım. çok mutluydum. o gün benim için çok özeldi; çünkü kariyerimdeki ilk lig şampiyonluğunu yaşamıştım."

    "galatasaray veya başka kulüpler ile iki kez, üç kez şampiyon olan takım arkadaşlarım vardı. ama bu benim için çok özeldi. aslında o gün henüz ısınma bölümünde dahi hissetmiştim bunu. tüm konsantrasyonumu, kapasitemin tamamını vermeye hazırladım."

    "evimizde oynuyorduk, bizi en baştan itibaren inanılmaz bir şekilde destekleyen bir taraftarımız vardı. inanılmazdı, ve tanrı'ya şükürler olsun ki başardık."

    "f. bahçe'ye attığım gol tarihin kendisiydi... bunun bir parçası olabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. bu maç kulüp için olduğu kadar, oyuncular olarak bizim için de büyük bir anlam taşıyor. sonsuza kadar hatırlayacağım bir anı."

    henry onyekuru
App Store'dan indirin Google Play'den alın