resim
Florin Andone
Takım:Eldense
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Romanya
  • 659
    --- alıntı ---

    brighton'dan sezon başında florin andone'yi kiralık olarak kadrosuna katan galatasaray kararını verdi.

    sezonun ilk bölümünde ağır bir sakatlık yaşayan rumen golcü, kalan bölümde form tutarak takıma katkı sağlama peşindeydi. fakat liglere verilen arayla birlikte bu şansını yitirdi.

    galatasaray yönetiminin, sezon sonunda andone'ye veda edeceği ve golcü oyuncunun brighton'a döneceği vurgulandı.

    andone'in ayrılığı sonrası ise mbaye diagne'ye yeşil ışık yandı. brugge ile kiralık sözleşmesi bitecek mbaye diagne, yabancı kontenjanında yer açılmasıyla galatasaray'a yeniden dönecek.
    --- alıntı ---

    buradan muhataplarına açıkça çağrı yapıyorum ki, eğer yedek forvet konusunda florin andone ve mbaye diagne arasında bir seçim yapma zorunluluğu olursa kesinlikle ve istisnasız andone'yi tercih edeceğimizi bilmeniz gerekmektedir*. gelecek sezon galatasaray'ın ikinci forveti ister andone, ister samatta, isterse başka bir forvet olur, ama ne var ki diagne olamaz. galatasaray'ın kalitesi çok eşliliğe normal gözle bakan bir oyuncuyu kaldırmaz.

    ayrıca florin andone'nin kulübümüze vereceği çok katkı olduğunu düşünüyorum. önümüzdeki sezon falcao ile birlikte iyi bir ikili olabilirler. tabii andone'nin kalması bonservisini elinde tutan kulüple de ilgili ama anlaşma zemini varsa, tekrar kiralansın. adam diagne'den de, mitroglou'dan da, eren derdiyok'tan da iyi futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın