• 445
    muhtemelen diğer liglerde nasıl uygulamalar yapılacak diye beklenip sonra bir karar açıklanacak sezon * gerçekçi olalım, ne karar çıkarsa çıksın kimseyi memnun edemeyecek tff. bu sebeple emsal kararı gösterir, işin içinden çıkar.

    kişisel fikirlerime gelirsek.

    bu saatten sonra ligi oynatmazlar, oynatamazlar. bu hastalık süreci bir miktar daha sürer, ligi tamamlamak için süre kalmaz. o işi geçelim.

    eğer haziran'a doğru virüs işi hallolursa; şampiyonluk için ilk 4 takımın katılacağı bir küçük turnuva yaparsın. 1 vs 4. 2 vs 3. şeklinde. kazanan takımlar da finali oynar ve şampiyon, 2. falan belirlenir işte topu topu 4 maçla. 1 haftada tamamlarsın şampiyonluk sürecini.

    küme düşenleri de bu şekilde belirlersin, diğerleri de * sıralamasına razı olur; maç yapmaları gereksiz. küme düşme tarafında daha çok ekip var, 2 haftaya yayılır o maçlar. 1 haftada da türkiye kupası maçları yapılır. iyi bir ayarlamayala 2 haftada tüm kupaları verirsin, kalanı düşeni de belirlersin. olur biter.

    ancak bu virüs işinin mayısta hallolması üzerine bu çıkarımlarım. ola ki uzun sürdü, lig böyle tamamlanır işte; yapacak da çok bir şey yok açıkçası. türkiye kupası ne olur bilemem. zaten çok maç kalmadı, gelecek yıl bu senenin kalan maçları oynanıp 2 türkiye kupası verilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın