• 2
    çok mümkün olmayan bir durum. biz ve sıvas'ı geçtim ki bizim puan farkımız sadece 3, sivas'ınki 4 orada başakşehir var. adamlar liderle aynı puandalar. şöyle kuvvetli bir puan farkı olsa belki böyle tescil edilebilirdi. ersun yanal'ın şampiyon olduğu veya play-offlu dönemdeki biz gibi bir durumda böyle bir şey daha makul.

    bu arada nba yapabilirse bir iki maç daha oynatıp 82 maç olmadan play-offa girmeyi planlıyor. galiba litvanya basketbol ligi şuan ki durumu tescil etti. yani dünya üzerinde yapılmayacak bir durum değil ama şuan kimse kimseye bunu anlatamaz.

    bu yüzden bizim 1 daha da iyisi 1.5 aya ihtiyacımız var. (milli takım zart zurt aralarını saymıyorum.) bu kadar insanın emeği varken ligin iptalini de kimse istemez. oyuncular (ve kiralık oyuncuların orijinal takımları.) topluca bir güzellik yapmazlarsa haziranda sözleşmeleri bitiyor. haliyle nisanın son haftasından başlarsak haftada 2 maçtan 1 ayda lig biter. kupa için de 2 maç kaldı. o maçları da bir araya sıkıştırdık mı tamam.

    bu noktada şöyle bir problem olabilir. uefa "tamam tehlike geçti, ben kupalarımı oynatıyorum." derse bu planda başakşehirin avrupa maçlarına yer yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın