resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16511
    şimdi malum, korona günlerinden dolayı kafayı camdan dışarı uzatıp kısa süreli soluklanmak dışında pek bir şey yapamıyoruz. ancak hayat eninde sonunda normale dönecek.

    işte hayat normale dönünce, yani tekrar işimize gücümüze bakmaya başlayınca, öğrenciler okula, virüs kaçtığı deliğine sokulunca, istanbul'da trafik yine allak bullak olmaya başlayınca, siyasiler birbirine girince, flaş tv'de halaylara kaldığı yerden devam edilince ve elbette galatasaray da tekrar şampiyon olunca bu güzel insanı da arena'ya şampiyonluk kutlamalarına, hem de sahneye anons ile davet etmek gerekiyor.

    2018-2019 sezonu son iç saha ve aynı zamanda şampiyonluk maçı olan başakşehir karşısında, takımda 2 sene bulunan, bir şampiyonluk gören ve şu anda ezeli rakibimizde oynayan garry rodrigues'in bile vip tribünde olduğunu düşününce, kendisinin drogba, elmander, felipe melo ve tomas ujfalusi gibi güzel bir onurlandırma hakettiğini düşünmemek aptallık olurdu.

    galatasaray değil, terimsever arkadaşların kendisini hor görüp, belhanda'yı bile kendisinden daha faydalı olduğunu görenleri saymazsak, hala daha galatasaray taraftarının kalbinde özenli ve silinmeyecek bir yere sahiptir. yalnızca juventus, fenerbahçe ve beşiktaş maçları bile bunlar için yeterlidir, ki kendisi bunun çok çok fazlasını da gerçekleştirmiştir.

    https://i2.cnnturk.com/...61361f0fb082f55b.jpg

    ben terim ve sneijder'den şöyle bir poz daha görmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın