• 4688
    zekasi dusuk bir taraftar grubudur. dost aci soyler. benim de fenerli arkadaslarim var ama hepsi bu zeka dusuklugunden muzdarip. kizmiyorum da ama cunku loserlik iclerine islemis. o yuzden zeka dusuklugunun yani sira ayrica agir galatasaray kompleksine sahiptirler. cunku galatasaray onlarin yapamadigini yapti, avrupa’da hem uefa hem de super kupa kazandi. sozde en guclu olduklari zaman ellerinden ligi aldi (2006). cl’de ceyrek final oynadiklari sene yine ellerinden ligi aldi (2008).

    ve tabi devran dondu, simdi galatasaray ile yer degistirdiler ama galatasaray affetmiyor, turkiye’deki kupalara ambargo koyuyor. 2011 yilindan bu yana bir tek kupa kazanamadigimiz sene 2017. onun disindaki 7 senede hemen her sezon ya lig, ya turkiye kupasi, ya da super kupa. bazi seneler cifter cifter gittik, uc kupa kazandigimiz bile oldu.

    fener ise en son degil sampiyonluk, herhangi bir kupa kazandiginda malum sahis basbakandi. secimler yeni yapiliyordu. 6 senedir bir tane kupalari yok. hani ligi falan gectim.bu surecte nani, rvp, kjaer, lens, vitor pereira, dick advocaat, valbuena, soldado, rami, cocu kimlere neler neler harcadilar. ama sampiyonlukta hicbir zaman bizim gibi kenetlenemedikleri icin, hatayi kendilerinde aramadiklari icin, en guclu olduklari sezonlarda bile ikincilikle yetindiler ya da ittire ittire (2007, 2011(u: oooops bad gateway :( )* ) lig sampiyonu oldular. bir de aykut zamani bir iki tane ciliz turkiye kupasi kazandilar. o kadar yani.

    hee bir de mide spazmi hastaliklari en cok onlarda gorulur o yuzden bol bol muz yerler (hatirlayana.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın