• 2065
    bugun amerika birlesik devlet’lerinde bile kevin durant ve arkadaslari sakayla karisik coronavirus testi yaptilar, durant ve uc takim arkadasinda bu virus pozitif cikti. birinin durumu ciddiyetini koruyormus.

    her ne kadar turkiye’de abartili bir panik ve bilgi kirliligi olsa da bu is ciddi beyler. amerika’dan bildiriyorum, john hopkins universitesi hastanesinin raporuna gore olu sayisi 100u gecti burada. new york, new jersey, seattle, ve california bolgeleri virusun en cok oldugu yerler. azli coklu 50 eyalete yayilmis durumda.

    burada ncaa march madness, nba, hatta baseball dahil tum universite/profesyonel spor turnuvalari ikinci bir emre kadar iptal edildi. march madness diyorum, bilen bilir mart-nisan ayinin isminden aldigi gibi delice bahis yatirilan gelecegin nba yildizlarini izlemek icin insanlarin okul is farketmeden izledikleri muthis para donen basketbol turnuvasi. onu bile iptal ettiler. daha da ilerisi oklahoma ve kansas eyaletleri okullari * agustos sonuna kadar kapadi.

    futbola donersek, valencia’li garay pozitif cikti ve falcao’ da bu virus ile ilgili endisesini, cok tedirgin oldugunu dile getirip maclarin ertelenmesi gerektigini soyledi. virus bulasip bu adamlarin akcigerlerini etkilerse zaten futbol kariyerlerini gectim, sagligi acisindan da geri donusu olmayan bir yola girebilirler. bunu bilmiyoruz ki bilmedigimiz icin bu panik bu karamsarlik zaten.

    bu ortamda tff sirf galatasaray’a savas acmak icin corona morona dinlemiyor. nihat fenerli taraftarlardan son haftalarda yedigi hakaretlere bozulmus belli ki biz ne istersek tersi yapilacak. isin kotusu milyonlarca sikeci ve kus taraftarlari (kisaca fbjk) ve buna bu sezon bir taraflari havalanan trabzonspor taraftarlari dahil sirf galatasaray nefreti yuzunden maclarin oynanmasini isteyeceklerdir. hani onlara gore biz adalet degil ayricalik istiyor musuz 6222... ne diyeyim ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın