• 54
    (bkz: coronavirus nedeniyle süper lig'in ertelenmemesi)
    tamamen akıl almaz bir durum. bu oyuncular havalimanlarına gidecekler yolculuk yapacaklar, idman yapacaklar, röportaj verecekler, ha keza teknik direktörler de öyle. dünyanın her yerinde ertelenmiş bizde neden ertelenmiyor. bakın bunu maç izleme hastası olarak biz söylüyorsak bu işin tehlikesi içindekiler ne düşünür. hepiniz benim gibi hafta boyunca maçı bekleyen insanlarsınız buna eminim. ama biz bile razıyız. çünkü mantık bunu söylüyor.
    hepsi bir yana futbolcular, teknik direktörler, kulüpler birliği nasıl bir araya gelip açıklama yapmazlar inanılır gibi değil! ne kazancınız var seyircisiz maç oynatmaktan? kazancınız olsa bile bu sağlıktan daha mı önemli? neden korkuyorsunuz?

    yalan dolan yakışmaz bize ama ben yönetim ve teknik heye yerinde olsam birini korona virüs şühesiyle karantinaya alırdım. bak bakalım o zaman neler oluyor! illa ki birinin başına bişey gelecek çünkü yoksa ikna olmuyoruz!

    dahası hadi diyelim bu tehlikeleri görmezden geliyorsunuz çünkü mantığını veya menfaatiniz buna izin vermiyor.ulan o kadar kombine sahibi insan var bunların hakkı ne olacak? kahvehaneler kapalı bu maçı kimler nasıl izleyecek? kimsenin seyirci olarak gitmediği, çoğunluğun tv den izleyemediği bir maçı cebimize(!) mi sokalım?

    karantinadan kaçanlar, "hani abi virüs yok ben göremiyürüm yani" diyenler, "diyanetin şahsi fikridir" diyenler, herkes evinde kalsın diyip maçlara devam diyenler... ülke tam bir tımarhane!
App Store'dan indirin Google Play'den alın