• 6255
    sonra öyle anlamaya çalışırsınız galatasaraylı eski futbolcuların neden hala galatasaray'a saygı duyduğunu, garry rodrigues'in neden fatih terim'i hala babası gibi gördüğünü. siz böyle futbolculara arenadaki köle gladyatör muamelesi yapın, sonra onların çıkıp sizin mutluluğunuz için motive olmasını bekleyin.

    obi mikel bugün sözleşmesini feshetti.

    hala algı yaratmaya çalışıyor şeref yoksunları, hadi hafta sonu bizim işimize gelmiyordu, beşiktaş maçında seyirci desteğimizi kaybettik. ulan üstün zekalı, oynadık bitti o maçı. bu noktadan sonra bizim de işimize gelmez ertelenmesi. en kritik bölgelerde kiralık oyuncularımız seri, lemina, onyekuru var. hem yaşlı hem de inanılmaz konsantrasyon problemi olan feghouli, belhanda, mariano gibi oyuncularımız var. sakatlıkla boğuşan ve daha yeni formunu bulan forvetimiz var, falcao.

    şu an zaten liglerin ertelenmesi galatasaray için baya baya sıkıntılı. fakat biz sizin gibi insanların ailelerini düşünmeden hareket etmiyoruz. bi oturun da şu kararın kimin işine yaradığını düşünün.

    mesela beinsports'u bi düşünmek ister misiniz? lige binbir mırın kırınla para yatırmış bir yayıncı kuruluş var. şu an 3 hafta ligler seyircisiz devam etse, ama bu corona illeti yayılmaya devam etse, mesela kombine alan yüzbinlerce kişi ne yapacak? kahvehaneler kapalıydı dün mesela. dışarda izleyemeyen futbolseverler nerede izleyecek maçı? yüzbinlerce abonelik satmayacak mı bu adamlar?

    oturun şu noktadan sonra beinsports'un sitesini check edin. ben haftasonu maç günü baktım, anasafaydaki sliderda üç farklı karuselde üç farklı digiturk kampanyası reklamı vardı. aspor'da, trt spor'da her dakika beinsports reklamı vardı.

    neden? çünkü fırsatçılık derdindeler. şu an ertelense galatasaray'ın bir çıkarımı yok burdan, ama sırf siz insan hayatına değer vermezken galatasaray verdiği için, sizin tüm türkiye bir araya gelip oluşturduğunuz kötülük ortamını galatasaray bozduğu için çıldırıyorsunuz.

    bu futbolcuların aileleri var, italya'da, fransa'da arkadaşları var. bırakın onların sağlığını, nasıl konsantre olsun bu adamlar? senin ailen şu an italya'da olsa sen çalışabilir misin?

    gerçekten kötülük kanınıza işlemiş. inanılmaz.

    (bkz: 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçı)
    (bkz: coronavirus nedeniyle süper lig'in ertelenmesi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın