• 836
    imajımız dünya genelinde çok iyi değil, bunun sebeplerini burada konuşmam yersiz. konuyu getirmek istediğim yer obi mikel trabzon'dan virüs nedeni ile maçlara çıkmak istemediği için, mobbing yapılarak yollandı.

    tüm dünyada ligler ertelenmiş, sokağa çıkma yasağı olan bir sürü ülke var, devlet başkanları, eşleri, sporcular vb... virüs kapmış, önemli turnuvalar, fuarlar iptal edilmiş.

    uzmanların hepsi temastan kaçının, kendinizi izole edin diyor, sen kalkıp vücut vücuda temas olan oyunu sporculardan oynamasını istiyorsun. muhtemelen mikel oynamak istemiyorum, ağaoğlu oynayacaksın dedi, anlaşmazlık sonucu paramı da istemiyorum, ben gidiyorum dedi.

    mikel piyasası olan, tanınan bir oyuncu, peki türkiye'den ayrılırken hangi duygu ve düşüncelerle ayrıldı acaba. doğal olarak iyi anmayacaktır, çevresine, futbol camiasına ülkemizden iyi bahsetmeyecektir.

    şu cümleyi kurmaz mı bu adam; başkan maç sonu maskeyle konuşuyor, bizim maç yapmamızı bekliyor.

    özetle; liglerin ertelenmemesi rezalet bir karar, yabancı futbolcuların hepsi reklamımızı çok kötü şekilde yapacak, gelecek oyuncular çok düşünecek, başka bir ülkeden teklifte zaten sona bizi alıyorlardı, iyice zorlaşacak. keşke imkanımız olsa başka bir organizasyonun içinde yer alabilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın