resim
Ahmet Ali Ağaoğlu
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:67
Uyruk:Türkiye
  • 242
    türkiye'nin genelinin temsilidir. "büyüklerimiz ne derse o'dur. bize sorgulamak düşmez, eleştirmek düşmez." diyenlerdendir. eleştirmez, sorgulamaz. önüne konulanı yer.

    bu ülke bugünlere böyle insanlar yüzünden geldi. sorgulamayan, eleştirmeyen kişiler yüzünden bu haldeyiz. eleştiren, sorgulayan, sorular soran biri oldu mu da suçlanır! sorgulayan ve eleştirebilen insanlar öneri de getirebilir. bu yapılamayınca da bir yere varılmaz.

    insanımızın geneli "neden?" diye sormaz. soranı da taşlar! üstündeki kişiler ne derse onu yapar. yanlışa yanlış demez! diyemez!

    çünkü kendisi yetersizdir. üstündekinin emirlerine muhtaçtır.

    aşağıdaki videodakini söyleyen bu yetersiz kişiliğe hatırlatmak isterim ki italya'da da başta 4-5 kişinin virüs kaptığı açıklanmıştı. sonra 1 hafta geçti binleri geçti sayı ve ölümler geldi. umarım sizin gibiler yüzünden ülkemiz italya'ya dönmez ve siz de insanlar ölürken sağlıklı sağlıklı "hakemler bizi engelliyor." diye ekranlarda ağlamaya devam etmezsiniz! çünkü o zaman sinir olurum! insanlar sizin gibi gevşekler yüzünden ölüyor italya'da. bizim insanlarımız sizlerin hatasından ölürken sizlere virüsün bulaşmaması büyük bir adaletsizlik olur!

    https://twitter.com/...242890909487114?s=20

    ayrıca kendisine tavsiyem metodik şüphe konusunu biraz araştırsın. hani şu "düşünüyorum, öyleyse varım." diyen büyük düşünürün insanlığa kattığı yöntemi! sen ismi de bilmezsin şimdi! rene descartes!

    anla işte sana "düşün be adam!" diyorum artık! çünkü düşünmüyorsun sadece aktarıyorsun! ve ezbere konuşuyorsun!

    ben şüphe ediyorum! öyleyse varım! kuşku etmek düşünmektir!

    edit: ağaoğlu'na bir not daha düşmek isterim! italya'da ve diğer bazı ülke liglerinde de başlarda seyircisiz maçlar oynandı ama sonra ne oldu? ünlü futbolcular virüsü kaptı. yetmedi real madrid mesela komple karantinaya alındı! arsenal ve diğer kulüpleri de unutmayalım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın