• 844
    lig maçların toplu ortamda izleyen benim gibi insanları mağdur eden kuruluş. mağdur etmenin yanında, sürekli şikayet ettikleri korsan yayınlarla savaşmayı da zorlaştırıyorlar.

    sadece galatasaray maçlarını izlediğim için süper lig paketi değil, avrupa maçlarını izleyebileceğim bir paket almıştım. hiçbir süper lig maçını da korsan yayınlardan izlemedim. bunu yaparken amacım bein sports'u ihya etmek değildi. sadece satın alamadığım bir hizmeti, farklı yollardan elde etmek vicdanımı rahatsız ediyordu. daha net ifadeyle, hak kimin olursa olsun, hak yemek istemiyordum. bugün itibariyle geldiğim noktada önümde 3 seçeneğim var:
    1-toplu ortamda izleyip toplum sağlığını hiçe saymak
    2-korsandan izlemek
    3-izlememek
    bein sports maalesef bana 4. seçeneği veremiyor. hani beklentim ücretsiz yayın da değil -ki bence doğrusu toplumun genelini düşündüğümüzde ücretsiz yayın daha mantıklıydı-. sadece tek maç satacakları uygun maliyetli bir paket bile olsa alabilirdim. fakat bunu yapmadılar.

    şu an insanlar ya virüsün yayılmasına vesile olabilecek risklerle maç izleyecekler ya korsan yayıncıları güçlendirecekler ya da izleyemeyecekler. ben sonuncu kategoride yer alacağım. ama çoğu kişinin de ilk iki kategoride yer alacağına eminim. oluşabilecek bütün sıkıntıların baş sorumlusu da bein sports olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın