resim
Ahmet Ali Ağaoğlu
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:67
Uyruk:Türkiye
  • 233
    ahmet ağaoğlu da tıpkı ali koç gibi anormal bir ruh haliyle konuşuyor. bu boşuna olmaz diye düşünüyorum. belki de drink alıp geliyordur maçlara. kim bilir belki de mustafa cengiz diyeli, mental gelişimleri fetus seviyesinde durmuştur. erteleme isteyen başkan mustafa cengiz için, erteleme isteyenlerin neden istediğine bakmak gerek diyor. erteleme olursa herkesin evlere kapanacağını, bir ay sonra boşanma davalarına bakacak hakim bulamayacaklarını söylüyor. sanki avrupa ülkelerinin bunları düşünme yeteneği yok. avrupalılar aptal! bizimkiler aklıevvel.

    daha önce ümit öztürk’ün, penaltı olmayan bir pozisyona devam demesi yüzünden emperyalistlerden dem vurmuş, çocuklarının katledildiğinden bahsetmişti. bu konuşmalar ayık kafayla yapılmaz diye düşünüyorum.

    etik kurulu karar almıştı bu konuşmalara ağır cezalar vereceğiz diye ama şu anda trabzon spor yöneticilerine güçleri yetmiyor. ağaoğlu’nun geçen haftaki maç sonucu yaptığı ağır açıklamalara gıkları bile çıkmadı. çıkamaz da, çünkü hükümetteki trabzon ağırlığı korkunç seviyede. hükumetin izni olmadan hiçbir karar alamaz etik kurulu-metik kurulu. mhk-tahkim falan filan.

    kısacası evlat olsa sevilmeyecek kadar itici bir başkan.

    (bkz: 15 mart 2020 trabzonspor başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın