• 34
    covid-19 salgını sonasında ortaya çıkan senaryolara göre kazara şampiyonluk maçı olma ihtimali ortaya çıkan maç.

    salgının artması ve major liglerin teker teker durdurulması sonrası 2019-2020 sezonunun bitişine dair projeksiyonlar da yapılmaya başlandı bugünlerde. daha doğrusu salgın tehlikesinin haziran-temmuz dönemine kadar devam etmesi durumunda bu sezonun akıbetinin ne olacağı bir tartışma konusu. sezonun komple iptal edilmesi bir seçenek olsa da maddi manevi çok büyük bir israfa neden olacak.

    eğer salgın tehlikesi normal şartlarda yeni sezon hazırlıklarına hatta yeni sezonun başlaması gereken dönemlere kadar uzarsa liglerin kaldığı yerde tamamlanması, şampiyonluk kupası verilmese de ligin tamamlanamaması gibi senaryolar gündemde. 17 mart 2020 uefa toplantısı sonrası çok çok olası görünen ligin durması sonrası bu maçın bu haftanın liderini belirleyecek olması sebebiyle böyle de enteresan bir durumu ortaya çıkmış oldu.

    öte yandan bizim 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçında kaybettiğimiz ev sahibi avantajı gündem olurken trabzonspor da aynı oranda ve benzer bir mağduriyet yaşayacaktır bu maçta. ancak 3 puanla da olsa bizden önde olan trabzonspor'un bu mağduriyeti hakkında kimsecikler ağzını açmamıştır.

    o da ayrı bir konu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın