• 109
    bu maçın seyircisiz oynanmasını ya da ertelenmesini isteyenler kafelere, kahvehanelere, sinemalara, avmlere, restoranlara, marketlere, bankalara(ve atmlere), toplu şehiriçi ve şehirlerarası ulaşıma, çarşıya, pazara... gitmeye devam edecek.

    bence de çok mantıklı.*

    bu işler yapılırsa topyekün yapılmalı ki anlamlı olsun. öteki türlü aklını kaybetmiş bir kesimin işine geldiği için alınmış bir karar olur.

    hatta sokağa çıkma yasağı getirilmeli. bu ülke darbeler yüzünden evden çıkma yasağı deneyimi yaşadı. halka gıdanın ulaştırılmasında da sıkıntı yaşanmayacaktır çok. evet ekonomik olarak da ülkece sıkıntı çekeriz ama 2 hafta buna sabretmezsek sonrasındaki yıkım çok daha büyük olabilir.

    her yer kapatılsın her şey iptal edilsin 2 haftalığına. buna varım. sadece spor kapsamındakileri erteleyip diğerlerine bir şey yapılmazsa küfrederim.

    twitterda biri yazmış denk geldim. sen okulları tatil edeceksin ama z kuşağı ebeveynler çocuklarıyla avmlere falan koşacak bu sefer de. haklı. benim tanıdığım çok kişi var etrafımda böyle yapacak olan.

    edit: bu arada maçlarımızın seyircisiz oynatılması her kulübümüzü ekonomik olarak da sıkıntıya sokar. tribün gelirleri önemli özellikle büyük kulüpler için. maçların ertelenmesi daha doğru bir karar olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın