• 37364
    "mart ayı divan kurulu toplantımıza hoş geldiniz. hepinizi saygıyla selamlıyoruz. hepinizin bildiği gibi 28 mart'ta olağan mali genel kurulumuz var. bu toplantıya tüm üyelerimizin iştirak etmesi kulübümüzün menfaatleri açısından çok önemlidir. en büyük temennimiz hem divan kurulu üyeleri olarak hem de üyelerimizin de destekleriyle genel kurulumuzun, galatasarayımızın örf ve adetlerine yakışır bir zarafet ve nezaketle geçmesidir. bunu da ancak katılımla sağlayabiliriz. 28 mart tarihini ajandalarınıza not etmenizi rica ediyorum.

    toplantımıza geçmeden önce hepimizi ilgilendiren bazı önemli gelişmeler oldu: ülkemiz 2020 yılına girdiğinden bu yana maalesef hepimizi olumsuz etkileyebilecek olaylar yaşıyoruz. fakat moralimizi düzelten ve hepimizi yeniden umutlandıran futbol takımımızın son üç ayda gösterdiği olağanüstü performans oldu. umarım bu performans hepimizin desteğiyle devam edecektir ve takımımız başarılarına yeni bir halka ekleyecektir. diğer branşlarımız için de temennimiz bu yöndedir.

    gündemdeki bir ikinci madde: uzun zamandır şeytanın bacağını kıramamıştık. bir anadolu deplasmanından uzun bir süre sonra zaferle döndük. bundan da sevincimiz oldukça fazla. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, kutluyoruz.

    bir diğer önemli konu... dünden bu yana ülke gündemini fazlasıyla meşgul eden meşhur korona virüsü. bununla ilgili son bir haftada çok telefon aldık, talepler geldi. bir kısmı bugünkü divan kurulu'nun iptaliyle ilgiliydi. bir kısmı da başka yerde yapılmasıyla alakalı. sonunda hekim üyelerimizle ve iletişim danışmanlarıyla konuşup divan kurulu olarak bu toplantının yapılmasına karar verdik. iptali söz konusu olamazdı çünkü devlet otoritesinden bu tür toplantıların iptaliyle ilgili telkin veya beyan gelmeden bizim bir etkinliği iptal eden ilk kurum olmamız hoş karşılanmaz ve bir panik yaratır diye düşündük. bir kısım üyemiz divan üyelerine gerekli telkinlerde bulunmamızı istedi. el sıkışılmaması, temastan kaçınılması, maske takılması gibi... bunu da dinledik ama pek itibar etmedik. divan üyelerimiz akil insanlardan oluştuğu için hem kendilerini hem de başkalarını virüsten nasıl koruyacaklarını bilirler diye düşündük. nitekim, bugün bu salonda bulunan insanların sayısı bu koruma konusunda ne kadar bilinçli olunduğunun bir göstergesi. hassasiyet, anlayış ve katılımınız için çok teşekkür ederiz.

    gündemdeki bir diğer madde yönetim kurulu tarafından mali, idari ve sportif raporun sunulmasıdır. 28'inde mali genel kurulumuz olacağı için bugünkü sunumun kompakt ve konsolide bir sunum olarak kalmasında mutabık kaldık. kendisi de bu yönde hazırlık yaptı. bunun bütün detaylarını 28 mart'ta tüm gün boyunca tartışma fırsatı bulacağız."

    divan başkanı eşref hamamcıoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın