• 37248
    "sözlerime başlamadan önce sizi saygıyla selamlıyorum. öncelikle şunu söylemem gerekir: kulübümüzde yöneticiliğe dursun başkanımızın teklifi üzerine sportif a.ş.'de bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak başladım. kendisini çok sever ve takdir ederim. ancak söylediklerini duyduğumda kulaklarıma inanamadım.

    sayın dursun başkanım, ziraat bankası'ndaki toplantıda yusuf günay size "şu hisseleri satalım, borcumuzu böyle ödeyelim" mi dedi? sanki o zamana kadar böyle bir konu konuşulmamış, yusuf günay'ın aklına böyle bir şey gelmiş ve orada da böyle kararlaştırılmış. sayın başkanım bu doğru değil. gerçekten bunu söylerken de hicap duyuyorum.

    başından beri, ilk görüşmemizden beri, zaten siz hisselerin 3.97'lik kısmına rehin koydurmuştunuz. bu hisselerin satışı konusu hep şu şekilde konuşuluyordu: icra yoluyla mı satılsın, yoksa yönetim size bir vekaletname mi versin? hangisi kulübün lehine olur?

    ben sanki böyle bir konu daha önce konuşulmamış, ziraat bankası'ndaki toplantıda yusuf günay bunu önermiş gibi konuşulursa üzülürüm. hayır, asla böyle bir şey söz konusu değil. bunu özellikle divan kurulu'nun bilmesini isterim. tabii ki başından bu yana sayın dursun başkanımızın kulübümüze verdiği borcun ödenmesi gerektiğini her noktada savundum. sonuçta kulübümüze bir hizmette bulunmuştur. alacağını alacaktır. bu konuda hiçbir beis yok, zaten bunun için hep beraber çaba sarf ettik. bu borcun kulübün kasasındaki paradan ödenmesi mümkün değil. çünkü yapılandırma anlaşması gereği zaten böyle ilişkili tarafa borç ödeyemezsiniz, bunun zaten yolu yoktu. bu hususu da sizlerin bilgisine sunmak istedim.”

    yusuf günay
App Store'dan indirin Google Play'den alın