• 84
    10 mart 2013 tarihi itibariyle 29. haftası geride kalan 2019-2020 ingiltere premier lig'de 34 puanla 14. sırada bulunuyorlar. küme düşme hattı ile aralarında 7 puan var, ki 25 puanla 18. sırada bulunan aston villa'nın bir maçının da eksik olduğunu hatırlatırım.

    9 haftası daha olan premier lig'de bundan sonraki fikstürleri de sıkıntılı gibi duruyor. norwich, watford, everton, manchester united ve bournemouth deplasmanları var. iç sahadaki ciddi rakiplerinden birisi arsenal, diğeri ise manchester city. ligin flaş ekiplerinden sheffield ile ligin son haftası da karşılaşacaklar, o konuda da ciddi bir durumları olduğunu söyleyebilirim.

    sözün özü, ligde kalmaları çok sıkıntılı bir süreç içerisinde olacaktır. 7 puanlık avantajları en büyük kozları, ancak bu puan farklı muhakkak kapanacak, ligde kalmaları ise tehlikeli bir durumdan sonrasında belli olacaktır.

    tüm bunları söylememin sebebi ise malum zât ve transferi konusu.

    https://i.pinimg.com/...eca63bff4bca647f.jpg

    eğer so'ton küme düşerse, bonservis için kesinlikle yüksek bir bedel olmayacaktır bizim adımıza. ancak ligde kalırlarsa, transferi konusu daha çetrefilli bir hale bürünür, hatta takımda tutma kararı bile alabilirler.

    son olarak, kulübü ile anlaştığımız takdirde, lemina'nın kesinlikle galatasaray'da oynamayı tercih edeceğine inanıyorum. aynı şeyleri bir başka kiralık futbolcu seri için düşünmediğimi de söylemeliyim. elbette onu da bir sene daha takımda tutabiliriz, ancak seri biraz daha rasyonel davranarak avrupa liglerinde oynamanın daha cazip olacağını düşünebilir. lemina ise taraftar ile daha fazla bağ kurdu ve buradaki durumu seri'ye nazaran biraz daha farklı.

    seri için düşüncelerim de şöyle: (bkz: #2882465)
App Store'dan indirin Google Play'den alın