resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4823
    kendine has mükemmel bir hareketi repertuarinda bulunduran über santrfor. şöyleki:
    etrafinda genelde iki defans oyuncusu oluyor. sağ ya da soldan bir oyuncumuz topla hareketlenip rakip ceza sahasina yaklasmaya basladiginda falcao önce sinsice bu defans oyuncularini bir güzel önüne aliyor ve hafif hareketlerle ileri geri, sağ sol yön degistiriyor markajcilariyla beraber.
    alan kontrolü yapan defanslar bunu elbet farkediyor ve göz ucuyla falcao'yu takip edip birer adim önünde konumlaniyorlar.
    topla devam eden oyuncumuz pas noktasina gelmeden bir saniye önce falcao maksimum verimli olabilecegi noktada ani bir duruş yapiyor. ve bir adim geri kaciyor. o anda defans artik toplu adama kanalize oldugundan falcao'nun hala diplerinde oldugunu saniyor. kafayi cevirdiklerinde ise radamel'in topla bulustugunu farkediyorlar.
    dün de bunu mukemmel uyguladi bir defa ama araya üçüncü bir oyuncu girdi ve mutlak golü önledi. soso'ya attirdigi golde de orta sahadaki dialoglarini dikkatle izleyin. resmen "beni 3 4 metre geride takip et" der gibi bir hareket yapiyor. soso da bunu el hareketiyle onayliyor. 10 saniye sonra gol pasini kafayla veriyor.
    algilari inanilmaz açık ve çok ama çok farkli bir oyuncu. gol konusunda resmen duru görüşe sahip.
    (bkz: 8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçı)
    not: duru görüş nedir diye arastirmak iateyen için google arama kelimesi: (bkz: clairvoyant)
App Store'dan indirin Google Play'den alın