• 3
    trabzonspor'un bu sezon geri kalan maçlarında yalnızca 4 iç saha maçı kaldı. bu maçlardan biri de bu. açıkçası trabzonspor'un evinde yenileceğini sanmıyorum bu 4 maçta. bu maçın da beraberliğe daha yakın olduğu inancındayım.

    trabzonspor bu maç ile 3-4 günde bir maç serisinin sonuna geliyor. kupadahafta içi iç sahada fb, ligde deplasmanda gaziantep fk sonra ertelenen lig maçını yine deplasmanda yeni malatyaspor ile oynadıktan sonra iç sahada bu maçı oynayacak. en fazla fiziksel olarak diri olması gereken maç da bu maç. ve bu maçta o gücü gösterebileceğini sanmıyorum. mevcut güçleri en fazla beraberliğe yetecektir ve onu bir şekilde alacaktır bu maçta. ve bu yorgunlukla trabzonsporlu oyuncular kartlara daha açık hale gelecektir.

    başakşehir ise bu maçtan sonra 19 mart 2020 kopenhag başakşehir maçına çıkacak. enerjilerini korumak isteyeceklerdir. bu yüzden de başakşehir de illa 3 puan alacağım diye kasmayacaktır. elbet dener goller atmayı ama mecbur hissetmez ve beraberliğe hayır demeyeceklerdir.

    bu yüzden 1-1 ya da 2-2 bitecek gibi bir his var içimde. bir de en azından bir taraftan kırmızı kart görmesini bekliyorum.

    bu maçtan her skor işimize gelecek. eğer trabzonspor ertelenen maçında olur da yenilirse bu maçı trabzonspor'un kazanması işimize gelir. öteki türlü en iyisi beraberlik olur ancak diğer 2 sonuç da işimize bir şekilde gelir.

    tabi bizim 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmamız şartıyla.

    edit: başakşehirin 12 mart'ta da kopenhag ile maçının olduğunu yazmayı unutmuşum. başakşehir 2 kopenhag maçı arasında bu maça çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın