resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4653
    8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçında yine gayet iyi oynayan oyuncumuz. 1 gol, 1 asist yaptı. 2 net pozisyondan yararlanamadı. 2 net pozisyon hazırladı ama onyekuru ve falcao yararlanamadı. bir pasında yine falcao topu kontrol edemedi. bir de çok güzel bir şutu var. ayrıca seri ile birlikte takımın bu denli güzel paslaşmasının sebebi kendisi.

    bütün bunlara rağmen yine hakarete varan eleştiriler geliyor kendisine. bir de maçta tek kötü oynayan oyuncumuz ömer bayram'ın başlığına bakıyorum ama gayet naif ve seviyeli eleştiriler var. zaten ömer de iyi mücadele etti, zaten herkes her maç iyi oynayacak diye bir şey yok. ama ömer'e yapılmayan bu eleştiriler feghouli'ye çok rahat yapılıyor. çünkü art niyet var, çünkü adamdan nefret ediyorlar. ben de buna kıl oluyorum. iyi oynayan adamın hakkı da verilsin bir zahmet.

    bu maçta onyekuru da karşı karşıya kaçırdı. hatta kendini bıraksa penaltı da olabilirdi. ama kaçtı. pozisyon bu, kaçar. pozisyon kaçıyor diye birinin eleştirilmesi kadar saçma bir şey yok. dünyada yüzde yüz ile girdiği pozisyonu atan bir oyuncu yok. ilk kaçırdığında topu iyi kontrol edemedi ve açısı bozuldu, ondan sonra da vurabileceği şekilde vurdu ama olmadı. ikincisinde de kaleye vurmalıydı ama pası düşündü. burada ne laubalilik var merak ediyorum. oraya kadar koşan, pozisyona giren adam nasıl laubali oluyor? laubali adam top ayağına gelsin diye bekler. feghouli ise pas almak için her boşluğa koşuyor. bir bitmedi şu laubali, gamsız lafları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın