resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4227
    bugün kendisi hakkında ''iyi kafa golü atıyordu'' dedikten sonra ''ama adam defansta adam kaçırıyordu, stoper yönü yetersizdi'' diyebiliyoruz. çevremde gidişini olumsuz gören kimse de görmedim. kendisi gitti yerine luyindama ve marcao geldi. fenerbahçeliler ise adama bayılıyor. ellerinde kullanabilecekleri tek stoper kökenli stoper neredeyse.

    alan memnun satan memnun.

    peki yabancı kontenjanı olsaydı? muhtemelen ne galatasaray kendisine ''git'' diyebilecekti ne de fenerbahçe bedelsiz şekilde alabilecekti. galatasaray; marcao ve luyindama'ya serdar'ın toplam maaşına yakın para veriyor. fenerbehçe bedelsiz aldı ve geçen sezon düşme potasına inmekten serdar'ın da etkisiyle sıyrıldı ikinci yarı. kontenjan olsa serdar'a galatasaray biraz iyi oynadıktan sonra ilgi çektiği anda kalsın diye yüksek bir maaş ödeyecekti belki de. fenerbahçe ise milyon eurolara stoper arayacaktı türkiye veya dışarıda.

    bu kadar kazan - kazan bir olaydır serbest kontenjan. sadece serdar aziz - luyindama - marcao denklemi bile ne kadar önemli bir nimet olduğunu gösteriyor bu serbestliğin. elin guardiola'sı sırf ayağına hakim değil diye defalarca kaleci değiştirirken, klopp kafasındaki sistem için firmino üzerinden forvetin tanımını değiştirirken sen diyeceksin ki ''önce karodaki şu kadar adamın pasaportu yerli olacak''. sonra da bunlar kapışacak, başarı gelecek falan. güzel hayal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın