resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4395
    https://gss.gs/4b6.jpg

    kendisinin hikayesi tam olarak (birinci ağızdan öğrendim) şu şekildedir:

    bu şahıs ingiltere'den türkiye'ye dönerken önce (2007-2008 sezonu devre arası gibi) galatasaray'a haber gönderiyor ve adnan polat ile bir görüşme gerçekleştirip galatasaray'a gelmek istediğini söylüyor. adnan polat da bu şahsa süre veriyor ve sonrasında kendisine döneceğini iletiyor ama bunu tamamen oyalama amaçlı olduğu sonradan anlaşılıyor. şöyle ki adnan polat bu şahsı o dönemki adıyla malum cemaate yakınlığı sebebiyle devre arasında galatasaray'a almak istemiyor çünkü eğer ki emre'yi devre arasında alırsa mart 2008 seçimli genel kurulda başkan seçilemeyeceğini düşünüyor ve emre'yi galatasaray'a almıyor.

    bu durumu sonradan öğrenen bu şahıs da galatasaray'a kinlenerek fenerbahçe'ye imza atıyor ve güya fenerli oluyor, hatta küçüklükten beri fenerli olduğunu söylüyor vs.

    yani bu şahsın galatasaray'a olan tavrı ve kini, kendisinin mevcut cemaate yakınlığı sebebiyle galatasaray'a alınmamasından kaynaklanıyor.

    ekleme: yani düşünün; bu şahıs, bu topluluğa, onu var eden kulübe kinlenip o kulübün en büyük rakibine gidecek kadar bağlı ama her ne hikmetse kendisine 2014'ten beri hiçbir şey olmadı ve hakkında defalarca takipsizlik kararı verildi. insan gerçekten hayret ediyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın