resim
Shabani Christophe Nonda
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:47
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 1117
    hantal ama sirti donuk oynayabilen,
    bitiriciligi iyi,
    kafa toplarinda etkili bir forvetti.
    ayni zamanda bafetimbi gomis gibi gucunu kalcadan alangillerdendi.

    2007-08 sezonunda icerdeki bursaspor macinda defansin hatasini zbam diye cakarak affetmemisti.

    gene 2008 yilinda sampiyonlugu buyuk olcude ilan ettigimiz bir macta edu-volkan hatasini affetmemis, fener'e kafa atmisti.

    ertesi sezon sampiyonlar ligi on eleme maci olan steaua bukres macinda efsane kaleci zapata'ya iki gol atmisti. ikiside ortalama bir kalecinin kurtaracagi gollerdi. o maci canli izleyen "adnan brothers" zapata'nin o efsane(!) performansindan etkilenmis olacaklar ki iki bucuk sene sonra kendisini galatasaray'a getirdiler.

    2008-09 sezonunda biraz tutuk goruntu sergilemis olsa da, ertesi 2009-10 sezonunda baros'un sakatligi surecinde elinden geleni yapmisti.

    donemin yildiz oyunculari jo ve giovanni dos santos'un transfer buyusune kapilan taraftarimizin da etkisiyle, kendisi yabanci kurali yuzunden gonderilmis; jo sakatlaninca uefa kupasinda forvetsiz kalan galatasaray, forvette bir sure keita ve kewell'i oynatmisti. daha sonra keske nonda yerine leo franco'nun sozlesmesini feshetseymisiz dedirtmisti.

    ayrica 2000-2001 sezonunda as monaco formasi ile galatasaray'a karsi mucadele etmis ve zannedersem iki macta iki gol atmisti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın