resim
Rıza Çalımbay
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 338
    haftasonu oynayacağımız maçta birkaç hamlesini merak ettiğim sivasspor teknik direktörü. ben oyunu geride karşılayıp topu genel olarak bize bırakıp kontralarla gol arayacaklarını düşünüyorum.

    bu plan onlar için fazlasıyla makul gözükse de rıza çalımbay'ın bazı tercihleri işleri değiştirebilir.

    kontra tehditleri yaratması için rıza hocanın kenarlarda emre-fernando'yu kullanıp önde yatabare arkalarında da mert hakan'a şans vermesi lazım. ancak ben feghouli-mariano ikilisinden çekinerek sol tarafta önlü arkalı olarak uğur-ziya ikilisini oynatabileceğini ve bunun da bizim işimize geleceğini düşünüyorum.

    savunmada geride yerleşirken sık sık fatih'i 2 stoperin arasına sokacak ve savunmayı zaman zaman 5'leyecektir. appindangoye'yi de biz oyun kurmaya çalışırken falcao'nun gelip istasyon olup top dağıtmasımı engellemek için onunla bire bir oynatabilir. fb maçında muriqi'ye karşı bunun yapıp başarılı olmuşlardı.

    dikkat etmemiz gerek bir noktada duran toplar. yatabare, fernando, hakan, fatih, appindagoye, caner gibi fizikli futbolcularla birlikte duran topları etkili kullanan bir mert hakan'a sahipler.

    daha kaliteli ve daha formda olan biziz. sakin ve emin şekilde oyunumuzu oynayıp onların zaaflarına doğru çalıştığımızda sonucu alacağımızı düşünüyorum.

    sağ bekleri hücuma fazla çıktığı çıktığı için onyekuru önemli fırsatlar yakalayacaktır. sol bekleri uğur ise oldukça yetersiz bir isim feghouli-mariano gerekeni yapacaktır. falcao ise rakip stoperler üstüne çullandığı anda tek pasla kenar oyuncularımızdan birini pozisyona sokacak kalitede. kalecileri samassa sezonun formda kalecilerinden olsa da hataya müsait bir kaleci.

    haydi çocuklar * :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın