resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4772
    geldiği günden beri kendisine en çok inan taraftarlardanım. özellikle lig için kalitesinin fazla olduğunu ve çok katkı vereceğini düşünmüştüm. nitekim ligdeki dakika/gol istatistiği ortada. istediği kadar formsuz görünsün, insanlar onu eleştirsin benim için hiç fark etmez. herkesin hayırlayacağı üzere adem formda bir dönem geçirdikten sonra falcao oynamamalı diyenler de olmuştu ama şunu unutmayalım ki falcao çok özel biri beyler.

    bu soruyu adem'e sorsak onun da falcao oynasın abi ben ihtiyaç olursa girer elimden geleni yaparım diyeceğine de eminim. ligdeki son 11 hafta için dileklerimden en önde gelenlerden biri de falcao'nun her maç sahada olması. çünkü sahada olduğu her maçta bir şekilde skora katkı yapıyor bu arkadaş.

    son olarak kronik sakat falan değildir. herkesin bildiği üzere monaco'da son üç sezonda 118 maçta 70 gol atmıştır. sene başı bize geldiğinde yaz kampı geçirmemiş olduğu için ani yüklenme sonucu aşilinde sorun yaşadı. ardından da konya da bir adele sıkıntısı oldu. monaco'da kariyerinin en uzun sakatlığını yaşadığında ise darbeye bağlı olarak bir diz yaralanması yaşamıştı. sizi bilmem ama ben bu sakatlıklarda kendisine kronik sakat diyebileceğimiz bir benzerlik veya tekrarlama göremiyorum.

    dilerim ligdeki son düzlüğe gireken gereken katkıyı yapar ve şampiyonluğumuzda büyük bir katkısı olur. bunu hepimizden çok istediğine eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın