resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1853
    fenerbahçe taraftarının, ittire ittire ikinci kez takımın başına gelmesini sağladığı, sonunda ağlaya ağlaya kaçan adil teşvik primi dağıtıcısı.

    https://twitter.com/...940322716749830?s=20
    tam bu videodaki ağlamaklı haline üzüleceğim, tam o moda gireceğim, aklıma hiçbir şey ( ankaragücü’nün başındayken yaşanan teşvik primi olayı, 1 senedir tekrarladığı hadsiz açıklamaları vs.) gelmese dahi geçen sezonun* ikinci yarısında oynadığımız rizespor maçının ardından, kendi basın toplantısında sarf ettiği, “futbolumuz adına kapkara bir geceydi. geçmiş olsun.” açıklamaları geliyor. yahu sen küme düşme potasında sezon boyu debelenmiş, matematiksel olarak küme düşmemeyi 30. haftadan sonra garantilemiş bir takımın başındasın. seni hiç ama hiç ilgilendirmeyen, üstüne vazife olmayan bir durumla alakalı neden yorum yapma gereği hissediyorsun? ki mevzubahis maçta öyle kara gece*) olmayı gerektirecek hiçbir şey yaşanmamış. en basitinden senin rizespor’a karşı oynadığın maçta fersah fersah daha fazla hakem hatası olmuş. ne diye böyle bir açıklama yapma gereği duyarsın? bu nasıl bir hadsizlik? bu maç halkındaki fikrin sorulmamış bile.

    https://www.msn.com/en-au/video/sport/ersun-yanaldan-olay-sözler-türk-futbolunun-kara-gecesi-türk-futboluna-geçmiş-olsun/vp-AABe6HT
App Store'dan indirin Google Play'den alın