resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 1232
    futbolu sevdiren, idol. sokakta maç yaparken adı en fazla zikredilen. 10. futbolda kazanabileceği her şeyi kazanmış bir adam.

    son bir yılda, önce ülkesindeki bir sağcı partiden siyasete gireceği, sonra tüm parasını kaybetmesi ve şimdi de sahte pasaport olayıyla gündeme geldi. ne kadar şatafatlı yıllar geçirmiş olsa da, rio de jenerio’nun gettolarından çıkan bir “sonradan görme” olduğu gerçeği, kariyerini ve gündeme geldiği konuları gayet açıklıyor.

    kariyerinin en iyi döneminde, 2006 dünya kupası’nda kamp yapan milli takımın otel dışına çıkması yasakken otele eskortları getirtip, takım arkadaşlarıyla partilemişlikleri çok konuşulmuştu.

    kariyeri boyunca attığı tüm golleri yüzlerce kez izledim.
    dolabımda 5 adet forması vardı, biri kaybolmuş nereye gittiyse. 2010-12 gibi belirli aralıklarla gazeteler ve galatasaray dergisinden fotoğraflar kesip dolabıma yapıştırmıştım. adnan polat’ın son seçim vaadi olarak kendisini getireceği küpürü kesip en yukarıya asmıştım. altında da lakovic, ışıl alben, oktay mahmuti, tutku açık, elmander, melo, baroş, nando ve başka isimler var. bunların yukarısında cimboma geldiği yazıyor işte.

    (bkz: ronaldinho bombası)

    https://www.instagram.com/...igshid=1h5cq02hp4kyg
App Store'dan indirin Google Play'den alın