resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4383
    futbol hayatı boyunca kazandığı en büyük başarıları galatasaray'da kazanmış, süper ligde oynayıp da galatasaray forması giymediği sezonların büyük bölümünde ise galatasaray'ın şampiyonluklarını izleyerek kariyerini geçirmiştir. galatasaray'da yetişmiş, buradan avrupaya gitmiş, avrupada oynarken bir televizyon kanalına 'galatasaray benim için hala dünyanın en büyüğü.' demiştir. 2006'daki şampiyonlukta bir taraftar gibi sevindiği ve suyun öte tarafına keyifle küfürler savurduğu söylenir. ülkeye dönerken de dönemin başkanı adnan polat'ın dediğine göre önce galatasaray'a dönmek istemiş ancak böyle bir maddi imkanımız yok cevabı alınca fenerbahçe'nin yolunu tutmuştur.

    tüm bunların üstüne bir de cemaat ile ilişkisi olduğu söylenir, geçmişi kirli denir, antipatiktir, çirkeftir, ırkçılık yüzünden ceza almışlığı vardır. kendisinden bir galatasaray taraftarı olarak hiç haz etmem. galatasaray'a dönmemesine ve yolunun bizimle kesişmemesine de her zaman çok sevinmişimdir.

    ancak yukarıda yazdığım tüm şeylere rağmen bu arkadaş suyun öte tarafında kahraman olarak görülür, yıllanmış şarap gibidir, 40'lık kaptandır. bir de tüm bunların üstüne ,nasıl oluyor bilmiyorum lütfen sormayın, kulübün efsanesidir. taraftar öyle görür yani. ironik... allah akıl fikir versin diycem de böylesi daha keyifli gibi :)

    not: umarım bu yazdıklarımı hiçbir fenerli okumaz da mevzuya uyanmazlar :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın