resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 1161
    milli takıma çağırılmadığı dönemde şöyle bir açıklama da bulunmuştu kendisi;

    --- alıntı ---

    galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz'in milli takım'da galatasaraylı oyuncu bulundurulması yönündeki sözleri hakkında ise büyük, "başkanıma teşekkür ederim. en iyi şekilde görmüş diye düşünüyorum. problem değil, daha önümüzde çok maç var. o yüzden bu şekilde devam edersek çağırmak için mecbur kalabilirler" şeklinde konuştu.

    https://sabah.com.tr/...maya-mecbur-kalirlar

    --- alıntı ---

    adem şuan takımımızda falcao ve andone'nin dönmesiyle birlikte 3. forvet konumuna geriledi. kendisinin şampiyonluk hedefimiz de emeği gerçekten büyük. yeri geldiğinde yine aynı katkıları sağlayacağından da eminim. son gelişmelerden sonra umarım euro 2020 kadrosundaki yerini alır ve milli takımımız adına yine gurur kaynağımız olmayı başarır.

    sırf bu sözleri yüzünden çağırmaya mecbur değiliz tarzı bir ego içine girerlerse, hücum hattında gerçekten etkili olabilecek olan futbolcumuzu kaybetmiş olurlar.

    edit: andone'nin takımımız içinde 3. forvet konumunda olmasını düşünen yazar arkadaşlarımızla hemfikirim. andone' yi kazanmaya çalışmaktansa, adem'in sağlam performansının devamlılığını sağlamak daha önemli bir husus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın