resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 2041
    iddaa oynayasım tutmuştu, ajax'ın bir maçına ilk yarı 1.5 üst oynadım. durum böyle olunca eh tabii canım da sıkılınca açtım maçı izliyorum. ilk yarı ajax cidden takır takır oynuyor. en azından o rakibe karşı. sanırsam sparta rotterdam'dı. neyse efendim sahada bomboş gezen bir adam var. hani ajax'ın oyununa katkısı yok ve toplu topsuz takımdan çok kopuk duruyor. dedim kesin babel'dir bu dememle birlikte kafasını gördüm ve yetti. cidden o ara bile takım bir şekilde pozisyona soktu bunu bir kez de olsa. ama kalan hiçbir anda hiçbir işe yaramadı, ajax'ın temposuna ayak uyduramadı.

    sezonun ilk yarısı hep diyordum "onyekuru'yu alsak bunun yerine çok daha iyi takım olurduk. sadece top öldürüyor, sağa çekip vuruyor onu da rakipler anladı adam topu aldığında sağına yönelip kapıyorlar" diye. ayrıca onyekuru'nun gelme haberlerini çıktığından beri "onyekuru gelsin başka transfer istemiyorum" da dedim. düşünün beni o kadar soğuttu bu oyundan. ama romantik arkadaşlarımdan bazıları yok "adam iyi adam, hollanda milli takımı yea" dedi yok "beşiktaş'ta oynadı ama ya" dedi çıldırdım. halâ şu an bile bana "bizde tutmadı yoksa milli takımda nasıl tuttu iyi oyuncu abi, oyunculuğuna bir şey diyemeyiz ama bizde tutmadı ona katılıyorum" diyeni var. bakın bu adam bizde tutmadı değil. kimsede tutmaz. adam iyi bir oyuncu değil bu kadar net. hollanda milli takımıyla son birkaç maçında iyi performans verdi diye adamı star yaptılar.
    kendisi bir tek ikinci forvet olarak ceza sahasında boşluk bulabilirse iyi oyuncu. bir de allah'ı var iyi top tutuyor. ama o kadar. kendisi bir kanat değil bunu anlayamıyor bu yüzden serbest düşüşü sürecek.

    edit: kendisinden nefret etmiyorum yolu açık olsun. ama top ayağına geldikçe gerilir olmuştum. umarım toparlar iyi bir transfer yapar da para kazanırız. hem o hem biz mutlu oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın