resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 1229
    sözlükte anlamsız bir şekilde gömülmeye başlanan forvet oyuncusu. bana fenerbahçe'den 3 oyuncusu seçeceksin galatasaray'a gelecek deseler 1 numaraya vedat'ı 2 numaraya gustavo'yu yazarım. 3. bir oyuncuyu yazacağımı düşünmüyorum. belki sol beke belli standardı olan yerli bir yedek olsun diye hasan ali.

    bu adam formsuz falan değil. fenerbahçe takım olarak ligin ilk yarısındaki görüntüsünden çok uzak. artı olarak garry rodrigues sakat, moses gitti. deniz türüç de ilgisiz alakasız mevkilerde takılıyor. bu adam bi hedef oyuncu. hedef oyuncuyla oynuyorsun ama kanatlarındaki futbolcularının da orjini merkez orta saha. düşünün uzun top gelecek, vedat indirecek. indirdiği yerde o topu sol açığın alıp akması çizgiye inmesi lazım. ama sol açıkta tolga ciğerci var. sağ kanatta da ozan tufan, mehmet ekici falan takılıyorlar. fenerbahçe hiç bir şekilde bu adamı besleyemiyor. kanattan içeri girecek oyuncular merkez orta saha orjinli olduğu için yarattığı boşlukları dahi değerlendirmekte çok zorlanıyorlar. haliyle vedat formsuz gözüküyor. ancak asıl sorun sistem. yoksa bu adamın sezon başında yapıp da şimdi yapamadığı hiç bir şey yok. o zamandan bu zamana tek fark fenerbahçe'nin artık daha zor pozisyon hazırlayabilen bir takım haline gelmiş olması. biz ligin ilk yarısında hantal kanatlarla mala bağlamıştık. rodrigues'in sakatlığı, moses'in ayrılığı falan derken fenerbahçe de aynı sendromun içine düştü.

    bence vedat hala çok değerli bir futbolcu. doğru bir kadro mühendisliğinin içinde elmas gibi parlayabilir. ama umarım fenerbahçe'deki mecvut gidişat devam eder. o da dik duramamanın bedelini bu şekilde öder. mesela 3 mart 2020 trabzonspor fenerbahçe maçında sol bek oynayan ve caleb ekuban gibi fakir danny wellbeck'i olan hızlı ve güçlü bir oyuncuyu marke etmek zorunda kalan ve takımına 1 gol yediren deniz türüç maç oynanırken ulan keşke galatasaray'dan bu kadar yüksek maaş istemeseydim de şu rezilliğe düşmeseydim demiştir. darısı vedat'ın başına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın