resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1327
    kendisi sürekli baldır ve kas sakatlıkları yaşayan oyuncu değildir. yani kronik sakat değildir. zaten daha önceki sakatlıklarına bakılırsa bu bölgeden değil de karın ve belden probleminin olduğu görülür.

    kaynak: https://www.transfermarkt.com.tr/...ungen/spieler/170934

    kendisinin bizde sürekli aynı bölgeden sakatlanmasının sebebi neredeyse 6 ay top oynamadan ve kamp geçirmeden takıma dahil olması. siz de biliyorsunuz lemina, 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminin son günü gelmişti ve bir gün bile sezon öncesi antrenmanı yapmadan sezona başladı. bir oyuncunun performansının en az %50' sinin yaz kampıyla alakalı olduğu söylenir, ki lemina yaz kampından önce de uzun süre maça çıkmadı. bize gelir gelmez de haftada iki maça çıkmaya başladı. takımın da en hareketli oyuncusu olduğu için de kendisinden vazgeçemedik ve fazla yüklemeye bağlı kasık bölgesinde sıkıntı oluştu.

    lütfen artık iki kere sakatlanan oyunculara kronik sakat deme huyundan vazgeçelim. aynı şekilde falcao. buraya gelmeden önce son 3 sezon 40 maça çıkan adama kronik sakat diyoruz ki o da yaz kampı yemedi.

    bir de oynadığımız sahaları da göz önünde bulundurmamız gerekiyor. çoğu kötü zemin olduğu için oyuncularımızın sakatlıkları zemine bağlı olabiliyor.

    not: harry kane bence alt takımlardan birine satılsın.çünkü kronik sakat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın