resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1329
    yolunu gözlediğim, sakatlıktan dönmesiyle takımın hali hazırda her hafta yükselen form grafiğini çok daha yukarılara taşıyabilecek futbolcumuz.

    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında younes belhanda, 1 mart 2020 galatasaray gençlerbirliği maçında ise taylan antalyalı orta sahada ömer bayram - michel seri ikilisinin tamamlayıcısı oldular. şükürler olsun ki iki maçta da oyunun her yönünü donine ederek galip geldik. fakat gustavo'suz fenerbahçe'nin de gençlerbirliği'nin de orta sahası ve oyun yapıları bize üstünlük kurabilecek şekilde değildi. fenerbahçe maçında rakibin zayıf kadrosu ve oyununa ek olarak derbi motivasyonuyla, gençler maçında iç saha avantajımızla nispeten güçsüz rakibe karşı kendisini hiç aramadan altı puanla ayrıldık. maçlar bundan sonra iyice sertleşecek, lemina'ya ihtiyacımız artacak.

    mevcut formlarıyla ömer ve seri'yi lemina sezon sonuna kadar sakatlıksız tamamlarsa orta sahada oynayacağımız her rakibi domine edebiliriz. kendisinin dönüşüyle orta sahamızın zaten üst seviyede olan pas kalitesi, mücadele gücü daha da yükselecek; savunma meziyetleriyle de gol yememizi iyice güçleştirecek. belhanda ve taylan görevlerini çok iyi yerine getirdiler ancak lemina mevkisinde ligde rakipsiz ve elimizi çok kuvvetlendiren bir oyuncu.

    falcao ve lemina sakatlıktan çok çektiler. ikisinin de sağlıklı ve formda haline artık her maçta hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyacağız. 8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçında olmasa bile sonraki maçlarda formayı almasını ve tekrar bırakmamasını diliyorum. yükselen formumuzda büyük pay sahibiydi, şampiyonlukta da en büyük pay sahiplerinden olacak inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın