• 56
    24 yaşında olan basketbolcu. hala genç diye tabir ediyoruz ama 2014 yılından beri a takımda ege. 6 sene olmuş ve bırak ilerlemeyi, adam her sene geriye gidiyor.

    hücumda yok hükmünde ege. bir kere perdeleme yapmayı bilmiyor; ne zaman perdelemeye gelse oyuncumuz adamını ekarte edeceğine daha çok zorlanıyor ve ne pas açısı kalıyor, ne şut açısı, ne de dribbling yapacak alan. şutu yok; adam 2-3 metreden bile şut atamıyor. sırtı dönük oynayamıyor çünkü o güç onda yok. kendinden güçsüz biri varsa da arkasında, bu sefer de o kadar sert bırakıyor ki potaya top da girmiyor. pas yeteneği çok kötü; boşda olanı görse bile top kaybı yapıyor.

    savunmada daha da kötü; her oyuncu bire birde ege'yi alt ediyor, ribaundlara çok güçsüz çıkıyor, yardım savunmasını bilmiyor. zaten ayakları da yavaş.

    bunlara rağmen 2 senedir takımın 2. pivotu ege. insan biraz olduğu yere layık olmaya çalışır. şut çalışır, fiziğini geliştirmeye çalışır... ama yok, hiç bir gelişme yok. çok güçsüz, çok ağır, şutu çok kötü, pası kötü, dribbling kötü...

    erkek basketbolda galatasaray altyapısını takip etmiyorum artık. kimse çıkmıyor zaten. ama illaki bir pivot vardır. ege yerine o oynasa hiçbir şey kaybetmeyiz eminim. herhangi bir 2. pivot bulamıyorsak altyapıdan birini koyalım ve biraz da ona sabredelim. belki bir pivot kazanmış oluruz. zira ege'den olmayacağını artık anlamış olmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın