• 4294
    çok büyük kulüptür sözleriyle kandırılan taraftarına sahip olunan futbol takımı. eskiden korkulan bir özellikleri vardı ama 2010lu yıllardan sonrasına geldiğimizde bunu söylemek kolay değil. italya'da milan, ingiltere'de bir manu, bir arsenal, ispanya'da bir valencia, bir sevilla, almanya'da leverkusen neyse türkiye'de fenerbahçe futbol takımı o oldu artık. fenerbahçeli taraftarlar ister kızsın, ister köpürsün durum bu arkadaşlar. fenerbahçe son kaç senedir şampiyon olamıyor? hadi şampiyonluğu geçtim, kaç senedir ligi 2. bile bitiremiyor.

    yani artık lige 12-15 hafta kala havlu atan bir kulüp korkulan ve çekinilen bir kulüp olmaktan çıkmıştır artık. 40 bin kişiye oynuyorlar iç sahada, söylemi de hiçbir şey ifade etmiyor. çünkü üstte yazdığım takımlar da iç sahada 40-50 bin kişiye oynuyorlar. bu saydığım takımlardan fenerbahçe'nin ne gibi bir farkı var, ligdeki sıralaması gereği? fark yok.

    sonuç olarak fenerbahçe kısaca italya'daki milan olmuştur. ismi var cismi yok takımlardan bir farkı kalmamıştır benim açımdan. fenerbahçeli taraftarlar bu duruma kızabilir, alınabilir de ama gerçekler bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın