resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 122
    sporting'deki son sezonunda maaşı 5.5 mn dolardı. flamengo'dan da yanlış bilmiyorsam 3.7 mn eur alıyor.

    ama jesus'un en büyük handikapı aldığı/isteyeceği yüksek maaş değil. hem iyi bir proje ister kendisi hem de konfor alanından çıkmakta zorlanan bir isim. menajeri mendes olan böyle bir teknik direktörün avrupanın geri kalanında iş bulmak istememesinin en büyük sebebi bu, hele ki benfica'yı kupa 2'nin en istikrarlı takımlarından birisi yapmışken.

    fenerbahçe maaş isteğini karşılayabilir mi? bu kadar borç varken zor. yine de bir yolunu bulabilirler. peki ya proje? o iş yaş. cocu'nun nasıl gönderildiği ortada, comolli gibi avrupa futbolunda sözü geçen birisinin son demeçleri malum. bu durumda projesizliği kapatmak için çok daha yüksek maaş önermeleri gerekir ki jesus'u ikna edebilsinler.

    ayrıca jesus iyi oyuncularla iyi futbol oynatan bir isim. benfica ve sporting döneminde aman aman bonservis bedeli ödememiş olması kimseyi yanıltmasın bu kulüpler zaten dünya yıldızlarını kendisi yetiştiren kulüpler. jesus gelmek için çok sağlam transferler de şart koşacaktır. e fenerbahçe avrupa'da yok yıllardır bu oyuncuları ikna etmek için de para saçması gerekecek. para saçarsa da bu sefer ffp'yi tekrar delik deşik etmiş olacaklar tekrar avrupa'dan men ihtimali doğabilir. ortalık çok karışık anlayacağınız.

    jesus mesus değil, fenerbahçe gözü karartıp, hedef küçültüp sezonu bir şekilde tamamlar ve yeni sezon için erol bulut ile anlaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın