• 361
    24. hafta sonunda 48 puana ulaştık, yani ilk 16 haftada topladığımız puan kadar (24) son oynadığımız 8 maçta 8 galibiyet alarak topladık. bu sayede belki ilk yarıda kaybettiğimiz anlamsız ve saçma kayıpları bir nebze de olsa telafi etmiş olduk fakat yine de içeride 2-0'dan 2-2 olan ankaragücü maçı, bu sezon ligin en kötü 3-4 takımından biri olan fenerbahçe'yi sami yen'de yenememiş olmak veya şu an şampiyonluk rakiplerimizden biri haline gelen başakşehir'e kendi sahamızda yenilmiş olmak akıldan kolay çıkacak şeyler değil. bana göre yalnızca sezonu şampiyon olarak tamamlarsak ciddi manada telafi etmiş olacağız.

    kalan fikstürümüze toplu halde bakmıyorum, çünkü önümüzdeki 8 maç gerçekten çok zor. ama şampiyonluk moduna girmiş ve şampiyonluk yolunda yönetimi futbolcusu ve taraftarı bütünleşmiş bir galatasaray'ı da bu yoldan döndürebilecek çok fazla güç mevcut değil. o yüzden fikstür ne kadar zor, yollar ne kadar dikenli taşlı olursa olsun, en büyük güvencem bu galatasaray ruhunun getirdiği istek, fatih hoca'nın kararlılığı ve taraftar.

    kalan haftaları iyi ve istekli oyun ve sakatlıksız geçirelim, son maçın son dakikasına kadar o yarışın içinde en güçlü aday olarak olacağımızdan şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın