resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1696
    müthiş oynuyor. nezdimde son iki maçın, yani sırasıyla 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı ve 1 mart 2020 galatasaray gençlerbirliği maçının yıldızı. mevcut mevkisi ve rolü kendisine oturdu. gerçi onun rahat oynaması, çevresinin çok iyi dizayn edilmiş olması.

    mario lemina da aynı pozisyonda çok iyi maçlar çıkardı. fakat bence bu fırsatı mario lemina'yı bir tık ileri atarak kullanabiliriz. en azından deneyebiliriz. çünkü mario lemina'nın biraz daha ileri verebileceği çok daha farklı meziyetleri var. seri'den farklı olarak lemina topu daha rahat taşıyabilen bir oyuncu mesela. orta sahada yarattığımız o boşlukları daha iyi kullanabilir. o müthiş dinamizmi ile de seri'yi çok rahatlatır. topu geri kazanma süremizi artırır gibi geliyor bana. tabii bunlar teoride. pratikte nasıl olur bilemem. onun için diyorum ya zaten bu fırsatı bir deneme yapmak için kullanabilir diye.

    hatta bu ikili ritim tutup beraber oynamaya başladıklarında 2011/12'nin felipe melo - selçuk inan ikilisine benzer bir efsane daha görebiliriz. henüz ikisini sahada performans piklerinde beraber göremedik. insan hayal kurmadan edemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın