• 73
    burada fatih terimci olduğunu iddia eden arkadaşlar neyi savunduklarını bir anlatsalar da anlasak? takımın maçı var hala bile isteye burada ayrımcılık yapılıyor ve inatla dünden beri o gereksiz ve cahilce yazılmış entry orada duruyor.
    (bkz: 1 mart 2020 galatasaray gençlerbirliği maçı)

    madem öyle o zaman sorular:

    nedir terimcilik dediğiniz olgunun yapı taşları?
    şöyle midir:
    *fatih hoca eleştirilemez.
    *fatih hoca galatasaray markasından büyüktür.
    *fatih hoca hata yapamaz. hata olarak gördüklerimiz, onun bir şeyler denemesidir.
    *fatih hoca her istediğini yapar. yönetim kurulu, transfer komitesi vs asla ve katiyen aksi şekilde düşünemez ve aksi karar veremez.

    terimci tayfanın kendi entry’lerinde yazdıklarından anladıklarım bunlar. valla baya bir beklersiniz.
    *fatih hoca insandır ve eleştirilecek şeyleri özellikle işine odaklanmadığı ve konsantre olmadığında sıklıkla yapar. hatasından dönmeyi de iyi bilir. hatalıyken “suç bende” der.
    *galatasaray markasından büyük değildir. bunu kendisi de dile getirir sıklıkla. emekli olacak 10 yıl içinde ve takımı çalıştıramayacağı günleri göreceğiz maalesef. ama galatasaray ilelebet kalacaktır yeşil sahada.
    *belhanda, selçuk inan, arda transfer konusu, babel ve daha nice yanlışını tekrar tekrar saymayacağım.
    *yapamaz. yönetimle, transfer komitesiyle iş birliği içinde çalışmak zorunda. arda turan krizinde gördük her istediğinin yapılmayacağını.
    fatih hoca’yı akrabam gibi severim. sahada olduğu günlerden beri galatasaray taraftarıyım. burada terimci olduğunu söyleyen tayfanın kaçı bizim jenerasyon kadar uzun zamandır hoca’nın takipçisi bilemem. ama nasıl ki fenerbahçe’ye tek adamcılık zarar veriyorsa bize de aynı tek adamcılık ve eleştirilemez bakış açısı zarar verebilir.

    fatih hoca işine odaklı olduğu sürece zaten yetenekleriyle eleştirilecek şeyleri minimal seviyede yapar. elit teknik direktördür tüm eleştiriler işine odaklanmadığı dönemde yapılmış ve sonuna kadar da haklı söylemlerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın