• 69
    sene 2018 ocak. antalyaspor ryan donk'a maaşının %40 ını ödeyelim son 5 ayını bizde geçirsin teklifi yaptı. donk'un kontratı da bitiyordu. o gün fatih terim o transfere onay vermedi diye linç edildi. nefret kusuldu. o donk şampiyonluğun kilit isimlerinden biri oldu.
    yine aynı dönem. nagatomo diye bir adam getirdi. japon sabri bu, şuna bak cılız ne işi var yorumları yapıldı. o nagatomo kanayan yaramız olan sol bekte defansif açıdan kusursuz bir performans verdi. derbide falan da asist yaptı.

    nzonzi kadro dışı kaldı. sorun nzonzi değil sistem denildi. belhanda evlat, forma adaleti yok, belhanda oynatılıyor seri ve nzonzi yerine dendi. bu söylendiğinde nzonzi belhanda'dan 300 dk falan daha fazla forma giymişti. seri ise 3 maç kırmızı kart cezası, 1 maç da gıda zehirlenmesi nedeniyle kaçırmasına rağmen belhanda ile kafa kafaya süre almıştı. istatistikleri inkar eden şekilde taraftar hayal dünyasında kurdu durdu.
    sorun babel dendiğinde yine sorun sistem dendi. oysa şimdi aynı takım nzonzi ve babel olmadan takır takır oynuyor.
    ocak ayı gelsin linnes listeye yazılsın. ne nagatomo ne de mariano evlatçılığın olmadığı bir yerde linnes'e tercih edilmez dendi. taraftarın öve öve bitiremediği, acayip anlamlar yüklediği linnes'in perormansı da gördüğünüz gibi ortada.
    sekidika'nın kiralık haberleri çıktığında sekidika'yı ideal 11 e yazan taraftarlar vardı. öyle bir şey yapsaydık hoca linç edilecekti. şimdi ise kimse sekidika'yı ideal 11 ine yazmıyor.
    taylan antalyalı için konuşmaya bile gerek yok. açın türkiye kupası maçlarına ne oynamış bakın. bu adamı ciddi ciddi ideal 11 e yazan taraftarlar var.
    gelelim 10 asist ile oynayan ömer bayram'a. hoca ilk defa sol iç de denediğinde burada yazılanları da hepimiz çok iyi biliyoruz.

    diyecek olduğum şu taraftar artık her söylediği doğru çıkıyormuş gibi algı kasmaktan vazgeçsin. ben fatih terim donk'u antalya'ya göndermezken demek ki faydalanabileceğine inanıyor, e bi şans vermek lazım diyorum. bunun adı fatih terimcilikse şayet o zaman fatih terimciyim. ancak bir taraftar bir hocanın kararlarına bu kadar karışamamalı, bu kadar eleştirememeli. tıpkı berabere giden maçta 90+ da drogba yerine ceyhun gülselam'ın girmesini eleştiremediği gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın