• 43
    idlib'de verdiğimiz otuzüç şehitten sonra, fedarasyon şehitlerimiz için saygı duruşu kararı almış. tribünlerde muhtemelen yine bu tezahüratı duyucağız.

    kendimle ilgili; askere gitmeden önce babama, bana bir şey olursa sakın devleti temsilen kimse gelmesin, tek isteğim bu demiştim.

    bu tezahürata gelecek olursak, maalesef doğru bir tarafı yok. ilk önce o gencecik babalar, baba adayları, doğmak üzere olan ya da kundaktaki bebeğini hiç görmemiş ya da bir kez daha göremeyecek olanlar ölüyor. bir kez ölüyor onlar, umarım neden öldüğünü sorgulama şansı olmuyordur son nefesini vermeden önce, yoksa bir kez daha ölüyorlardır bunları düşünürken.

    sevenleri ise kaç kez ölüyordur kim bilir, her gün ayrı can veriyorlardır, hele kaybettikleri şehitlerinden sonra, diğer şehit haberlerini duyunca...

    evet bu vatan bölünmez ama kağıt üstünde, yoksa çoktan bölündük, ayrıştırıldık, yabancılaştık birbirimize. kimse kimseyi dinlemez oldu, karşı görüşe düşman kesildi. şehit, hayatını kaybettiği ile kalıyor. ne bir kurtuluş savaşındayız, ne de özgürlüğümüzü kazanma peşindeyiz, egolar uğruna, adi çıkarlar uğruna ölüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın