• 14
    türk futbolunu dinamitleyen 6222’yi dört çarpı ihlal eden bu sanatçı müsveddesi, mesleğini yapmak yerine futbolda ahkam kesiyor. fenerbahçe tv’de program yapıyor ve her cümlesi tam anlamıyla, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile nefret ve ayrımcılık suçu. (zaplarken üç dakika dinledim kendisini ve hayretler içinde kaldım)

    bu fenerbahçe camiası nasıl bir bataklık ki her yerinden nefret kusuyor. bu arkadaşlara birilerinin psikolojik destek vermesi şart. futbolun bir oyun olduğunu, gösteri olduğunu, dalga konusu yapılabileceğini ama nefret kusmak için futbolun alet edilemeyeceğini ısrarla anlatmak gerek. galatasaray on üç yıl şampiyon olamadı ama bu şekilde nefret kusan tek bir galatasaraylı futbol yorumcusu görmedim/tanık olmadım.

    üstelik sadece üç dakikalık konuşmasında kendi kendini çürüten, taban taban zıt iki fikir beyan etti. önce dediki; avrupanın beş büyük takımından yedekleri dahil bir fenerbahçe takımı kur, türkiye liginde halil umut meler’i yenemezsin. adam iki penaltı çalar, üç kırmızı kart gösterir yine seni engeller. kısacası fenerbahçe tff ve hakim güçlerce istenmiyor. bu cümlelerin hemen devamında da; ersun yanal’ın çok büyük hatalar yaptığını, tolgay’ın oynatılmasının büyük hata olduğunu, takımın çok ağır ve güçsüz kaldığını bu nedenle yenilginin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

    şimdi, takım kurgusu yanlış ise, ersun yanal yanlış takım kurmuş ise, takımın fizik gücü düştü ise yenilgide neden hakeme pislik atıyorsun? bu tamamen tahrik ve nefret kusmak değil mi?

    yalnız hemen belirteyim ki, bu fener camiası köstebek yuvası gibi. birinin kafasına vuruyorsun diğeri çıkıyor. f. niğdelioğlu’nu gömüyorsun, göktuğhan çıkıyor, onu gömüyorsun ahmet ercanlar çıkıyor, onları gömüyorsun hakan ural çıkıyor. daha neler neler var hangi birini gömeceksin ki. en iyisi bırakalım kendi nefretlerinde boğulsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın