resim
Filip Novák
Takım:Sigma Olomouc
Mevki:Sol Bek
Yaş:34
Boy:1.84
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 32
    muhtemelen menajer kolpası bir haberle takımıza transfer palavrası çıkan 30 yaşında futbolcu. yakında trabzon'la sözleşme yeniledi haberleri çıkar, bu kolpalar genelde mevcut takımla sözleşme imzalanmasıyla son bulur.
    ihtimal vermiyorum ama bu sene takımın ilk yarıda yaşadıklarından sonra 30+ adamlar transfer edilecekse hiç ders alınmamış demektir. iyice granny fetişine döndü bu yaşlı oyuncu sevdası. sırf bize has değil, koca ülke futbolu ihtiyar futbolcu fantezisiyle yanıp tutuşuyor.
    dünyada belli başlı yıldız oyuncular harici 30 yaşını geçmiş hiç kimsenin galatasaray'a transfer olmasını istemiyorum. ha drogba olur, ibrahimovic olur ne bileyim ronaldo olur 35 yaşından sonra bile transfer eder saha içi belirli bir verim alır, sükse yapar kulübün adını dünyada duyurur reklam yaparsın orası ayrı. (gerçi ronaldo'yu anca 40 yaşında görebiliriz.)
    anadolu'dan 30 yaşında topçu alıyorsun adam 1 sene oynadı oynadı ondan sonra kalan 3-4 senesinde paşanın gönlü olacak da oynayacak diye herifin keyfini bekliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın