• 19
    maicon, babel, jimmy durmaz, diagne ve sözleşmesinin son senesine giren belhanda gibi oyuncuları göndererek başlamamız gereken dönem. şahsi düşüncem, maliyetinden dolayı falcao da yolcu olabilir.

    öte yandan; andone, lemina, seri ve onyekuru kulüplerine dönüyor. kiralık transfere çok sıcak bakmasam da umarım oneykuru'yu 1 yıl daha kiralayabiliriz. hem bizim takım hem de bu lig için biçilmiş kaftan. aynı şeyler lemina için de geçerli.

    kanat rotasyonu: onyekuru veya muadili, feghouli, sedikika, emre kılınç veya yunus akgün.* yani 4 oyuncu. bonus olarak; ömer ve adem de rotasyona dahil olabilir gerektiğinde.

    orta saha: ömer bayram, taylan antalyalı, emre akbaba ve transferi bittiği söylenen mert hakan cepte. donk'un sözleşmesini uzatıp; lemina ve seri yerine 2 sağlam transfer yapmamız yeterli olur.

    bekler: solda saracchi mevcut. sağda ise linnes ve şener. şahsi fikrim, mariano'nun sözleşmesi bir yıl uzatılmalı. bu senaryoda şener'e pek ihtiyaç kalmaz. sol bek yedeği ise biraz daha karışık. kayseri'ye kiralanan emre, ömer bayram ve altyapıdan süleyman luş eldeki alternatifler. hiçbiri istenen seviyede olmazsa bir yerli oyuncu bakılabilir.*

    stoper: marcao, luyindama ve ahmet mevcut. donk da gerektiğinde oynuyor. ışık kaan ve emin bayram bir yaş daha büyüyecek ve belki de rotasyonda yavaş yavaş yer bulmaya başlayacaklar. genç bir yerli fırsat transferi doğmadıkça bir takviye yapmak bence gereksiz.

    santrafor: sorulması gereken sorular; adem ikinci mi üçüncü mü tercih olacak? gönderilemediği takdirde babel alternatif olabilir mi? falcao'nun maaşı sıkıntı çıkarıyor mu? öyle veya böyle, bence mutlaka bir takviye yapılacaktır.

    kale: allah nazardan saklasın. övmek istemiyorum. muslera devam. öyle görünüyor ki okan da devam. pek hareket olacağını sanmam. ihtiyaç da yok.

    totalde 13 yabancı ediyor. santrafor veya sol bek yedeğini yabancı seçebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın