• 348
    zamanında fb ülker ile ilgili yorumları fenerlilerin hoşuna gitmediği için ekranlardan uzaklaştırılmıştı, türk milli takımı hocasını* eleştirdiği için turgay demirel tarafından işinden edilmişti. bugün ise galatasaray aleyhtarı olmakla suçlanıyor ve linç ettirilmek isteniyor.

    kaan kural'ı yaklaşık 15 senedir severek takip ediyorum. basketbolu bana sevdiren insanlardan birisi, belki de birincisidir murat kosova ile yaptığı nba stüdyo programı sayesinde. bu süre zarfında bir kere bile, bakın tek bir kere bile bir takımı destekleyip öbür takımı kötüleyen art niyetli bir yorumuna rastlamadım. bunu 17 haziran duruşu sonrası yaptığı "galatasaray her türlü haksızlığa rağmen maça çıkmalıydı" yorumunda bile hissetmedim. çünkü samimiyetinden hiç şüphe duymadım.

    her zaman kendi kafasındaki basketbol doğrularını dile getirmiş, içinde basketbol sevgisinden başka bir şey olmayan bir insandır kaan kural. türkiye'deki kirli fanatizm tartışmalarının içine çekilemeyecek kadar değerli bir spor yorumcusudur.

    maalesef ülkemizin başına bela olan malum çete yüzünden toplum o kadar yozlaştı ki herkes birilerini çeşitli sebeplerden linç ettirmek istiyor. bu toplumsal çözülme yüzünden arada kaan kural gibi değerli insanlar da hedef gösteriliyor. üzülmemek elde değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın