resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2570
    aziz yıldırım'ın fenerbahçe'sini yenmek kadar zevkli değildir. yenmekten kastım sezon başarısıdır. bunları kadıköy'e yendik, ali koç ve taraftar dışında sesi çıkan yok.

    ama aziz yıldırım'ın başkanlığını yaptığı fenerbahçe'yi yenmek öyle mi? önce aziz yıldırım maçtan sonra sturm graz maçı ile başlangıçlara dalar. kuver olarak yaverleri mahmut uslu ve nihat özdemir olurdu. ardından bir posta şekip mosturoğlu, biraz da hakan bilal kutlualp&volkan ballı ikilisinden biri ya da ikisinin sesi çıkardı.*

    galatasaray'ın sözüm ona lehine hakem hataları, devre arasında oyuncu ayartmaları, bir zamanlar tofaşlar, şahinlerle bezeli karşılık iftiraları ve elbette ali koç ile benzer fetö ithamları mönüyü süslerdi. işte o zaman her kafadan ayrı bir sesi duyan galatasaray taraftarının derbi sevinci katlanırdı.

    ali koç öyle değil. bir kere mahmut uslu gibi, şekip mosturoğlu gibi yaverleri yok. bir tek belli belirsiz semih özsoy çıkıp bir şeyler söylüyor, onu da sallayan yok.

    ali koç derbi öncesi 2 saate yakın bir basın toplantısı yaptı. aklımda zırlamalarından başka bir şey yok. tamam aziz yıldırım da bunu yapıyordu, ama saldırgan tavrı bakiydi. ali koç saldırmayı da bilmiyor. ya sen türkiye'nin en büyük takımlarından birisinin başkanı ve en büyük sermayelerinden birinin bir zamanlar potansiyel varislerinden birisin. tek başına beş tane mikrofona konuşmak yakışmıyor. derbide locadan atlayıp taraftarın yanına iniyosun, 'arkadaşlar hakkınızı helal edin' diyen şafak sezer gibi.

    olmaz böyle başkan. tez zamanda ekibini topla, daha düzgün bir şekilde basın açıklaması yap.
App Store'dan indirin Google Play'den alın