• 6226
    arasına galatasaray eğitim kurumlarından olmayan birinin girme yüzdesi yüzde 1'in bile altında olan canım kulübüm. bakın spor kulübü demiyoruz. eğitim, kültür, spor ve tüm bunların hepsini birbirine harmanlamış bir camia. çakal tayfanın saldırması hep bu yüzden. ahmet ercanlar, emre bol, ali koç gibilerin üye olamayacağı, olsalar bile çok zorlanacağı bir camia burası. bu sebepten herhangibi bir örgüte meze olmaz galatasaray. bir örgütte galatasaray'ı ele geçiremez. çünkü cumhuriyetimizin, ülkemizin yönetim biçiminden daha fazla kuvvetler ayrılığı var bu kulüpte. her kurumu, diğerini denetleyip, sıkı muhalefete tabi tutar. yani burası sahiplerin değil, hizmetçilerin başkan olacağı bir eğitim, kültür ve spor kulübü.

    vatanın kurtuluşundan, cumhuriyetin kuruluşuna kadar bu ülkeye fikir ve eylem hizmeti vermiştir. osmanlı'nın vezirlerinden, cumhuriyetimizin fikir babası tevfik fikret'e kadar hepsi bu tedrisatın ürünleridir. sizler 90'larda hakan şükür'ü bu cemaatte diye bir yerlerini yalarken, camia içinde ağır şekilde eleştirilmiş, ve kaçmak zorunda bırakılmıştır. şimdi sizlerin korkuyla söylediği terör örgütü naralarını, iktidar değiştiğinde nasıl değiştiğini hep beraber göreceğiz.

    türkiye'de ele geçirilme kaygısı gütmeyen tek kulüp biziz. çünkü eminiz hiçbirimizi ele geçirip, fikir empoze edemezler. galatasaray kongresine bir siyasinin gelebilmesi mümkün mü? ağlamaya, kudurmaya, kendinize okullar açmaya devam edin. sizin liseniz ancak ticaret lisesi ayarında adamlar yetiştirir. okul birinciside ahmet ercanlar olur zannedersem. en başarılı yalayan o çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın