• 1514
    kendisine bayılmıyorum ama neden bu kadar yüklenildiğini anlamıyorum. yorumlarını beğendiklerimizi takip eder, beğenmediklerimizi etmeyiz.

    açıkçası benim emre özcan dışında beğendiğim kimse kalmadı. onun dışında bir de erman toroğlu ve hıncal uluç un nostaljik programı kale arkası‘ni takip etmeye başladım, o da eğlence adına. iki komik karakter.

    neyse...

    sözün özü kayda değer pek kimse kalmadı futbol yorumlayan. kimse teknik, taktik ve analiz anlamında saha içini konuşmuyor. zamanında güzel konuşup popüler olan bağzıları* da “nasıl olsa dinliyorlar” diyerek atıp tutarak konuşuyor. karakullukçu en azından kendi youtube kanalında güzel işler yapıyor. aşırı takip etmiyorum ama saygı duyuyorum.

    ancak kendisinden neden amansız bir galatasaray korumacılığı bekleniyor, onu anlayamıyorum. ne farkı kalır bağzılarından* deli gibi galatasaray savunsa.

    şahsen ben deliyle deli olmadan cevap vermeyi beceremediği için “bağzılarına” cevap vermediğini düşünüyorum. kendisinden beklenen “galatasaray savunuculuğu” ile ilgili son entry bu olur umarım. sürekli böyle gündeme gelmesi popülerite katsa da ayarlarıyla oynar insanın. tabi herkes için iyi bir temenni bu. yanlış anlaşılmasın. sonuçta özgür bir platformdayız ve mutluyuz*

    edit: program adı düzenlemesi
App Store'dan indirin Google Play'den alın